کد خبر:۴۹۳۵۴۲
زیمنس به بازار ایران برگشت

شرکت‌های زیمنس و مپنا برای همکاری مشترک در تولید توربین‌های گازی قرارداد بستند

گروه صنعتی زیمنس آلمان با شرکت مپنای ایران یک قرارداد همکاری صنعتی در زمینه ساخت توربین های گازی و ژنراتورهای تولید برق امضا کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گروه صنعتی زیمنس آلمان با شرکت مپنای ایران یک قرارداد همکاری صنعتی در زمینه ساخت توربین های گازی و ژنراتورهای تولید برق امضا کرد.

 

زیمنس روز چهارشنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، شرکت مپنا (مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران) طبق قرارداد منعقد شده، دانش و فناوری ساخت توربین‌های گازی کلاس F زیمنس را به دست می آورد و هر دو طرف ایرانی و آلمانی برای تولید حدود بیست توربین و ژنراتور در ده سال آینده با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

 

تحویل دو توربین برای نیروگاه تولید برق بندرعباس – که یکی از آن‌ها به زودی انجام خواهد شد- نیز در این قرارداد دو جانبه پیش‌بینی شده است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، علاوه بر این قرارداد گروه زیمنس و شرکت مپنا یک پروتکل همکاری دوجانبه برای طراحی یک نقشه راه به منظور گسترش و بهینه کردن سامانه نیرو و برق رسانی ایران امضا کرده اند. قرارداد همکاری میان این دو شرکت روز سه‌شنبه با حضور حمید چیتچیان، وزیر نیروی ایران و زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد آلمان در برلین امضا شد.

 

جو کایزر، رئیس گروه زیمنس، امضای قرارداد با شرکت مپنا را گام اول در جهت یک همکاری بلند مدت در زمینه انرژی توصیف کرده است.

 

سابقه فعالیت شرکت زیمنس در ایران به سال ۱۸۶۸ میلادی باز می‌گردد. در سال‌های گذشته و پس از اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه برنامه هسته‌ای ایران،‌ زیمنس میزان مشارکت خود در این کشور را به حداقل رساند. پس از اجرایی شدن توافق هسته‌ای میان ایران و گروه ۵+۱، شرکت‌های اروپایی تمایل جدی خود را برای بازگشت به بازار ایران اعلام کرده اند. فدراسیون اتاق‌های بازرگانی آلمان معتقد است میزان مراودات تجاری دو طرف در دو سال می‌تواند تا مبلغ پنج میلیارد یورو افزایش یابد.

 

قرار است روز جمعه یک نشست گفتگوی تجاری میان ایران و آلمان با حضور وزیر نیروی ایران در برلین برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار